keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Jouluista askartelua

ÄN, YY, TEE, NYT!

Tekis mieli samantien laittaa kaikki kuusta myöten, mutta kai sitä on pakko olla sovinnainen ja kuunnella miehenkin mielipidettä asiaan. Eikä se kuusi edes selviäisi jouluun ;)

Viimeistään ensi viikolla aion kuitenkin laittaa jouluvalot, muutenkin on niin pimeää että... Enkä ole edes ensimmäinen näillä nurkilla, tuossa naapurissa taitaa olla joulu ainainen -ainakin on jouluvalot ympäri vuoden.

Tässä vähän esimakua valmisteilla olevista joulukorteista; Sinellistä kaikki hankittu -ideaa myöten.


tiistai 19. marraskuuta 2013

Jämäpaloista joulumekoksi

Tämä mekko on sunnuntai-illan päähänpisto, kaikki materiaalit langoista lähtien on vanhoista jemmoista :) Uusimmasta Ottobresta on kaavat, aika reiluilla muokkauksilla (ei ois muuten riittänyt kangas :) Vain yläosa on vuoritettu ja olikin muuten mun ensimmäinen vuorillinen projekti! Hyvin meni.




Liikkuvaisesta neidistä on hieman haastavaa saada kuvaa. Tuohon saatan tehdä vielä jonkun boleron käsivarsia lämmittämään tai sitten keksitään jotain muuta..

maanantai 11. marraskuuta 2013

Isänpäivää

Hurjasti vierähtänyt aikaa viime päivityksestä, sitä on ollut niin menossa että iltaisin on jaksanut ainoastaan kaatua sänkyyn :) Tässä kuitenkin meidän isin isänpäivälahja


Vähän meinaa haitata tuo sormenjälki tuossa keskellä paitaa, mutta onpa nyt sitten äitikin (vahingossa) merkannut itsensä ;)

Pitää laittaa vielä pikkuneidistä pari kuvaa


Tukka takana, elämä edessä?!


Peili on ihan tuhruinen kun on tälläinen peilailija, Lila käy nykyään jatkuvasti peilin edessä keimailemassa ja antaa yleensä vielä itsellee pusun peilin kautta <3