tiistai 15. huhtikuuta 2014

JumppaJumppaJumppa

Nautinto tarkoittaa kohdallani nykyään sitä, että treenaan kotona illalla itteni niin hapoille, että töissä tekee seuraavana päivänä pahaa edes miettiä kumartamista, saati että ihan kyykkyyn pitäisi mennä. Kuvitelkaas miltä näyttää kun sataa ikävuotta lähentelevä mummo kumartuu vikkelämmin lattiaa kohti kuin meikäläinen? Nautintoa on saada kipeät lihakset, silloin tietää tehneensä treenin oikein ja että sillä on tehoa! Nautintoa on myös se treeninaikainen tunne, kun puntti ei nousisi enää kertaakaan mutta sisu (enkä nyt tarkoita tätä meidän kolmevuotiasta :D ) päättää tehdä sen kaiken uhalla. 

Ystäväni, treenaamisen supernaisena ja hillittömän itsekurin omaavana huipputyyppinä otti minut kontrollinsa alle suunnitellen ruokavalion ja treeniohjelman mulle. Ihan täysin en ole pystynyt vielä aloittamaan, mutta sanotaanko näin että 80% menee ohjeiden mukaan tällä hetkellä, se on hyvä alku ja siitä mennään vaan ylöspäin. En tavoittele rantakuntoa kesäksi 2014, vaan myös tuleville kesille, syksyille,talville...En oikein näe ideaa tuossa kesää varten treenaamisessa, senkö jälkeen on sitten taas hyvä lösähtää ja verhota itsensä vaatteisiin tyylillä "käytän mustaa kun tää hoikentaa"? 

Vaikka jumppaan toistaiseksi kotioloissa, olen silti sen verran "välineurheilija" että pitihän sitä treenivaatteita hommata. Vaatteiden vaihto niistä koticollegehousuista treenihousuihin ja toppiin saa aikaan mulle kontrolloidumman olon -nyt tehdään tämä juttu ja keskitytään tähän.