sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viikonloppufiiliksiä

Miksi mikään säilytystila ei ikinä riitä? Mä voisin perustaa jonku oman kirpparin tai jotain noiden vaatteiden, kenkien, laukkujen ym. takia. Tänään kaivoin komerosta omia vaatteita, jotka ennen raskausaikoja sinne olen jemmannut. Niitä kuulkaas onkin sitten aikamoinen määrä! Niillä vaatettais pienen kylän jossain Afrikassa. Ongelmani ei taida olla ainutlaatuinen, mutta lisätkää siihen saman verran pieneksi jääneitä lastenvaatteita, talvitakit, haalarit.. Niitä olen onneksi aika hyvällä menestyksellä saanut kirpparin kautta karsittua, mutta silti niitä on vielä paaljon! Ongelma ei ainakaan ratkea sillä, että olen laittanut vaatevarastoani uusiksi tässä muutaman kuukauden sisällä. Ostelen tosi harvoin itselleni mitään, mutta sitten kun ostan niin tulee hankittua kerralla vähän enemmän ja taas jää varastoon ne vanhat, koska "ehkä mä vielä käytän näitä..".  Pelkästään mun kenkiä on pari isoa pahvilaatikollista tuolla kellarikomerossa. Ensi viikon ohjelmaani kuuluukin käydä kaikki varastot ja kaapit läpi ja karsia todella rankalla kädellä. Saa siis tulla penkomaan, annan ihan ilmaiseksi jos joku tulee hakemaan! Kaikki mitä en laitettua eteenpäin vien jätesäkissä Uffin keräyslaatikkoon, menee ainakin hyötykäyttöön.

Kun nyt päästiin näihin vaateasioihin, niin käytiin perjantain HopLop-reissulla Jumbossa ja kävin eka kertaa BikBokin myymälässä ja täytyy sanoa että oli kyllä positiivinen visiitti. Näitä liikkeitä ei taida olla vielä kovin montaa Suomessa, ilmeisesti ainoastaan suurimmissa kaupungeissa. Vinkkasin ukkokullalleni että vaimo olisi kovin iloinen jos saisi tälläisen neuletakin ja kas, niin se nyt ilahduttaa olemassaolollaan jo valmiiksi täyttä vaatekaappiani :)


HopLopissa käytiin siis perjantaina ja Sisu oli taas elementissään, ei mitään mahdollisuutta pysyä sen perässä! Yritin kyllä, mutta kun poika on jo hävinnyt näköpiiristä ja itse olet konttaamassa jossain putkessa ja perässä neljä kärsimätöntä lasta odottamassa että "mene nyt täti pois edestä" niin on ihan reilua olla tukkimatta sinne. Ylipäätään jo aika hurja kokemus laskea jostain isosta liukumäestä ja huomata että massa lisää vauhtia aika oleellisesti. Lisäksi olet vielä laskun jälkeen sähköinen kuin ankerias, kun mäet ym. on muovia. Varmaan olisin hohtanut pimeässä...

Aikaisemmassa postauksessani lupasin laittaa ompelemistani pipoista kuvia ja tässä ne nyt tulee:



Tuo mun pipo ei kyllä taida jäädä omaan käyttöön, kun kaupassa katsoin kankaan värin enemmän luonnonvalkoiseksi mutta onkin aika kirkas valkoinen -ei sovi mulle väriltään ollenkaan! Lilan piposka on tehty mun vanhasta topista.

Ja tässä vielä olkkarin uutta ilmettä keltaisen verhon muodossa, ei ihan noin silmille hyppäävä ole tuo keltainen luonnossa, kamera vähän vääristää. Nuo sivuverhot on oikeasti tummanruskeat vaikka kuvassa aika mustilta näyttävätkin. Pitäis varmaan kehittää joku pikkujuttu noihin verhoihin vielä ettei näytä siltä että ne vaan "roikkuu" :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti