tiistai 16. heinäkuuta 2013

Hei muumit!

Viime torstaina kävimme siis Muumimaailmassa ystäväsukulaisperheen kanssa ja oli kyllä tosi kiva päivä! Porukkaa oli kuin pipoa muumeilemassa, mutta hyvin mahduttiin mukaan :)

 Pollea pikkupoika (huomatkaa sukat sandaaleissa!)

 Se oli se Muumipappa!

 Muumipeikolle hali :)

 Lilakin ihmettelee Muumipeikkoa

 Muumipapan laivan ruorissa

 "Lohikääme ja uimamaja"

 Lila kävi kutittelemassa Muumimammaa


 :D

 Pelottava möököluola

 Halaanpa sitten Niiskuneidin pyllyä kun ei muuten päässyt halaamaan

 Haisuli ei ollut yhtään halituulella

 Rennosti riippukeinussa

Lila kävi testaamassa Nuuskamuikkusen leirin

Menoa ja vilskettä riitti vielä sitten viikonlopun verran, kun ystäväperhe tuli meille kylään muumeilun jälkeen. Ilmat oli niin hienot, että sisällä ei paljonkaan viitsitty olla, niinpä suuntasimme kahtena päivänä rannalle oikein eväsmakkaroiden ja kahvin kera :) Lapsilla, etenkin Sisulla oli mukavaa kun pikkuserkkupoika on vaan kolmisen viikkoa Sisua nuorempi ja leikkejä riitti, painimisesta lähtien :) Eilinen olikin tälle perheelle pudotus arkeen, sillä isi aloitti  työt neljän viikon lomailun jälkeen, enkä minäkään tässä enää kauaa kotona ole; työt kutsuvat jo kahden viikon päästä! Johan tässä on puolisentoista vuotta kotona oltukin, mitä nyt toukokuussa muutaman kerran kävin verestelemässä työpaikalla :) 

Ps. Ompelukoneet on edelleen lomailemassa tuolla vaatehuoneessa, kaivelenpa ne kuitenkin piakkoin esille, kun sain pyynnön tehdä pikku R:lle tähtishortsit, sellaiset kuin Sisullakin on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti