sunnuntai 11. elokuuta 2013

Pilvistä ja maksimaista

Siskoni tuossa yksi päivä kyseli että mistähän löytäisi itselleen maksimekon, on kuulemma etsiskellyt mutta ei ole löytynyt mieleistä. Itse olin just edellisenä päivänä käynyt jälleen penkomassa Eurokankaassa (tarkoitus tehdä kerrankin itselle jotain!), mutta niin vain päätyi sekin kangas tähän mekkoon. Ja hyvä niin, tuli nimittäin aika kiva :)

Kaavan piirtelin Ottobren Patchwork-paitakaavasta, sitten vaan klipsklips ja koko kankaan pituudelta helman mitta. Ajateltiin että tehdään 3/4-hihainen niin menee käytössä muulloinkin kuin kesällä. Kaikki meni hyvin siihen asti, kun taas poikkaisin (tai siis saumuri poikkaisi) neulan. Argh! Mekko meni lennossa kaapin perälle ja lupasin ehkä ajatella asiaa nyt viikonloppuna. Eilen sitten hurautin valmiiksi ja samalla innolla tein tänään Lilalle tunikan Ottobren Speedy girl-kaavalla. Frotee on Metsolalta ja pilvikangas ostettu facebookin kangashamsterit-ryhmästä. Olisin tehnyt pitkähihaiset jos ois ollu enemmän kangasta, mutta menee se näinkin. Pilvet piirtelin ihan itse ja ne oli Lilasta tosi kivoja :)





Alkaa olla neidin vesirokko voiton puolella! Enää on vaan paljon pieniä kuivia rupia jäljellä hurjista vesikelloista!




4 kommenttia:

  1. Ihan huippukiva tuo maksimekko!! :) Ja suloinen tuo Lilankin mekko on. :)

    VastaaPoista
  2. oi mitkä mimmit! Ja hienot mekot. Tiedän tunteen kun ei enää natsaa ja väen väkisin tekee loppuun. Mutta lopulta on niin super helpottunut tunne kun on saanut taas yhden työn saatettua kaapin pohjilta käyttöön. Mulla on yks maksimekon retale odottanut korjausta ja kuvausta kohta kuukauden. Ja hyvässä lykyssä jää ens kesälle ;) . Tai kenties juuri inspiroit minua vaihtamaan mustat langat saumuriin ja korjaan mekon..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti onnistuin motivoimaan :) Mulla ois tuolla kaapissa myös yksi valmiiksi leikelty hupparitakki Lilalle, pitää vissiin ommella se ennen ku on jo pieni :) Ei se olekaan ollu kaapissa ku puoli vuotta...

      Poista