torstai 15. tammikuuta 2015

2015

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille, johan se on tässä tammikuu puolessa välissä... Meillä ollaan sairasteltu viimeisen kuukauden aikana niin paljon, että alkaa melkein usko loppua niiden terveiden päivien suhteen. Enterorokkoa, influenssaa, flunssaa.. menee jo sekaisin että mikä on ollut mitäkin. Itsehän tässä jo pääsin sanomaan, että ottamastani influenssa-rokotteesta taisi olla hyötyä kun en saanut tartuntaa kaiken tämän pärskimisen ja yskän keskellä. Arvatkaa kenellä on nyt flunssa? No, enpä poiminut mukaani töistä ainakaan noroa..

Ompeluinspiraatio on taas vaihteeksi iskenyt, kaikkia ei vain ole tullut kuvattua. Anoppi oli tässä tällä viikolla muutaman päivän hoitamassa lapsia, itse kun on tullut oltua töistä pois aika paljon viime aikoina just lasten sairastelun takia, eikä tämä hoitajapula tee näitä "taaskaan en tuu töihin"-ilmoituksia mitenkään mielekkäiksi. Sainpas kuulkaa mm. kangasvarastoni uudelleenjärkätyksi, siis anopin toimesta! Nyt tekis mieli vaan tuijotella siistejä kaappeja... :) Samalla tuli huomatuksi miten paaaaljon mulla on kankaita! Tässä vähän käsityösaldoa:

 Lilalle sydäntunika, en jaksanut kääntää helmaa joten laitoin pitsiä :)

 Joulupukilta saatu (eli mummi tehnyt!) ihana tunikamekko

 Eurokankaasta digiprinttiä, avaruuspojalle avaruutta ja "lintettalle" heppoja, tein ehkä mun ennätyksen ompeluajassa, tunti ja nää oli kumpikin kaavanpiirtämisestä ommeltuja! (oli kiire yövuoroon)


Ja nämä ihanuudet kolahti tänään postilaatikkoon, mun mummu eli lasten isomummu (83v) oli tehny nämä ihanat pipot ja kaulaliinat. Oli kuulemma mummun naapurimummu auttanut sen verran että saivat tupsut pipoihin <3 Ja kun vain esitin pienen toiveen, että jos jonku kivan "kauppapipon" saisi. Nää menee kyllä ihan jokapäiväiseen käyttöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti