maanantai 13. toukokuuta 2013

Lisää kesävaatteita

Jatkoin jo aiemmin aloittamaani "urakkaa" Sisun kesävaatteiden suhteen. Oon näköjään ostanut reilulla kädellä (tai mitalla) noita sinisiä ja tähtikuviollisia kankaita, joten ommellaan nyt niistä sitten niin paljon kun saa.




Näitä on niin nopea ommella, etenkin jos on leikannut kankaat ja resorit valmiiksi jo aiemmin ja tarvii vaan surauttaa menemään :) Kaavat edelleen Ottobre 3/13. Kyllä veikkaan, että nämä kun laittaa Kyproksella päälle niin ei paljoa kysellä mistä maasta me ollaan? :)

Sain eilen kälyltäni ison pahvilaatikollisen käsityölehtiä lainaan, samalla tulin lainanneeksi pari Tildan sisustusompelukirjaa, katotaan mitä niistä keksii tai osaanko mitään toteuttaa! Inspiraatiota tai motivaatiota ei tällä hetkellä puutu, aika on ainoa joka laittaa kapuloita rattaisiin. Eilen yllätyin aikalailla, kun sain äitienpäivälahjaksi Ottobren vuosikerran. Mieheni perusteli lahjavalintaansa sillä, että "ei tarvi aina kaupassa kupeksia siellä lehtihyllyillä" :) Tämä kyseinen herra joutui muuten tänään ensimmäistä kertaa ompeluksieni kohteeksi, siitä kuvaa myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti