lauantai 11. toukokuuta 2013

Nyt on kesä!

Varmistuin asiasta tänään, kun huomasin olevani hieman ylipukeutunut kauppareissulla. Päällä minulla oli toppi, neuletakki ja farkut. Muut ihmiset olivat pukeutuneet shortseihin, capreihin, hameisiin, ainoastaan vanhemmilla ihmisillä (lue: niillä tosi vanhoilla) oli joku pitkähihainen vaatetus. Ja kyllä, kuuma tuli! Mittari kyllä näytti ulkolämpötilaksi +22, koivuissa on lehdet ja nurmikko ihan vihreä mutta silti epäilin ;) Niinpä heti kotiin päästyämme kaivelin esille sekä omat että lasten kesävermeet ja mentiin parvekkeelle päiväkahville.




Harmitus oli suuri, kun "kuppisaippua"-vesi kaatui..


Lilalla ei muuten pysy päässä sitten niin mikään lakki, hattu tms. Kaupasta kotiin tullessa huomasin, että neitihän on ihan paljain päin rattaissa. Isi lähti kävelemään samaa reittiä takaisin ja löysi pienen pipon muutaman sadan metrin päästä.. Ilmeisesti pipo ei neidin silmää miellytä, koska yritti samaa temppua toistamiseen, mutta tällä kerralla äidin silmä oli tarkempi ;)

Ps. Huomasin lasten kesävaatteissa vakavia puutteita, niinpä käynnistän ompelukoneet ihan tässä piakkoin, kankaatkin on jo leikelty valmiiksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti