perjantai 22. maaliskuuta 2013

Leikkiä ja askartelua

Piti kyllä se vaatepostaus tehdä ennen tätä, mutta jääköön seuraavaan kertaan. Sisulle ostettiin serkkujen vanha puinen junarata oheistavaroineen, ennestään meillä oli jo yksi rata mutta nämähän saa kätevästi yhdistettyä vaikka minkälaisiksi kokonaisuuksiksi. Eilen olikin sitten isi (ja poika) rakentanut aika massiivisen radan lastenhuoneeseen sillä aikaa kun kävin Sinellissä vähän ostoksilla :)






Pilttipiiri-lehdestä sain innostuksen tehdä pari pääsiäiskoristetta noista Lilan sosepurkeista, tosi helppoja toteuttaa!



Tuo tipunen on "hautova", eli tuolta helman alta pilkistääkin pilttipurkin kansi ja idea on se, että sinne voi jemmailla kaikkea namia :) Tuolle häkkitipulle pitäs tiputtaa pari pientä suklaamunaa kaveriksi tuonne purkkiin, kannenkin voisi ehkä päällystää vaikka ohjeessa se olikin jätetty tekemättä. Täällähän muuten virvotaan jo tänä sunnuntaina, toisin kuin kotiseudullani Etelä-Pohjanmaalla jossa heilutellaan vitsoja vasta viikon päästä lauantaina. Pitää vähän kuulostella olisiko Sisulla innostusta lähteä virpomaan tutuille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti