sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Yhä ylös yrittää...

ja hyvin tudennäköisesti lattialle kopsahtaa... Näin siis meidän Lila nyt juuri 8kk rajapyykin ylittäneenä kampesi eilen illalla itsensä sohvaa vasten polvilleen ja on nyt päässyt ankarassa treenissään siihen vaiheeseen että nousee ihan jaloilleen seisomaan, nyt tukea vasten seisominen onnistuu sohvan lisäksi myös syöttötuolia ja isin jalkaa vasten :) Saa nähdä kuinka paljon vaikuttaa taas neidin yöuniin tämä uusi taito, tämä päivä kun on aloitettu jo melko aikaisin, vaatimattomasti kello neljän aikaan. En kyllä keksi mikä muukaan tällä hetkellä noihin yöuniin vaikuttais kuin ehkä hampaat ja tuo nopeaan tahtiin uuden oppiminen. On kuitenkin kuukauden sisällä oppinut ryömimään, konttimaan, istumaan ja nyt seisomaan tukea vasten.

Mummu ja pappa Alajärveltä piipahtivat viikonlopun vietossa ja lauantain aamupäivä menikin anopin kanssa kaupoissa, tosin hyvin halpa reissu oli kun en löytänyt mieleisiäni valokuvakehyksiä ja ne verhot jotka olisin ostanut olivat loppuunmyydyt. Saa nähdä jaksanko odotella muutaman viikon niitä verhoja vai katselenko tilalle uudet ;)

Perjantainen huippulöytö kirpparilta Lilalle:


 Kattokaa nyt ku ihanat! Ihan on uudet ja aidot Converset kokoa 20 ja ulkosivussa vetskari ja nauhatkin joustaa! Ovat vaan kyllä aika reilua mitoitusta joten saa nähdä miten näiden kanssa käy...Hintaa oli huikeat 10e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti