sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Vaatetusta


Niin kuin jo aiemmin lupailin, niin nyt olisi vuorossa pieni kurkkaus mun ja lasten vaatevalintoihin. Noita vaatteitahan siis riittäisi vaikka miten, mutta karsin niin että Sisun ja Lilan kokoelmista otin vaan ne, mitkä tällä hetkellä sattuivat olemaan niiden vaatekaapeissa pinojen päällimmäisinä. Omista valitsin ne mitkä on tämän hetken lemppareita käyttää :)



Lilan ihana Ej Sikke Lej:n kissabody, tykkään kun on tosi laadukasta materiaalia eikä kulahda vaikka pesis miten. Leggarit on H&M:lta. Sisun Villervallan paita on omaa henk.koht. lemppariani lastenvaatemerkeissä väriensä vuoksi. Housut on Name It:n ja hienoina yksityiskohtina tähtiaplikaatiot polvissa ja isompi tähti takapuolen kohdalla.


Lapsosten haalarit. Lilan toppahaalari on serkkutytön vanha ja meille tullessa aivan uutta vastaavassa kunnossa -tosin on sitä vieläkin kun ei nuo päällysvaatteet pahemmin kulu käytössä tämän ikäisillä. Sisun oranssi välikausihaalari on luonnossa paljon hienomman oranssi, oli vaikea saada kuvattua. Tämä saatiin tosi hyvään hintaan Jesper Juniorista ½hintapäiviltä. Hinta norm. 69,95 ja nyt siis 35e :) Jonathan on haalarin merkki ja kooltaan nämä on aika reiluja. 98cm haalari menee mitä luultavimmin siis vielä syksylläkin. Lila perii tämän sitten joskus.


Nämä söpöt sukkahousut ostin myös sieltä Jesper Juniorista. Näissä on jalkapohjien lisäksi "jarrut" myös polvissa. Näillä pääsee kovaa! (nämä on myös hintavia hankintoja sukkahousuiksi..)


Sitten mun vaatteisiin, joissa oon tehnyt värien suhteen vähän uudistuksia:




Näistä en ala sen kummemmin kertomaan, mutta nuo alimman kuvan housut eivät ole pinkit vaan korallinpunaiset :) Noi lökähousut (vihreät) löytyy mun kaapista myös perusharmaana, näillä mä vetelen täällä päivisin menemään.

Tässä nopeasti valmistuvat tossut, joihin halusin testata tuota "jarrujuttua" pohjiin. Neiti nimittäin tarvitsee jarruja nyt joka suuntaan kun seisoo mitä ihmeellisimmissä paikoissa tai tallustaa taaperokärryn kanssa <3
Näihin käytin Novita Miami-langan loppuja, on kiva käyttää lämpöisilläkin keleillä eikä ole liian "villaiset". Ohje on omasta päästä.


Ja pohjasta:


Ihan kätevä idea laittaa nimi pohjiin, löytääpä helposti omansa :)

Tähän loppuun todettakoon, että olipas aika ihana käydä lenkillä nyt illalla kun taivas näytti tältä:


Tuleeko teillekin tästä mieleenVallilan Kelohonka-kuosi? :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti