tiistai 2. huhtikuuta 2013

Juoksua ja kevätherkkua

Jaksanko juosta muutenkin kuin lasten perässä? No aion ainakin yrittää! Olen tähänkin asti lenkeillä pyrkinyt juoksemaan osan matkasta, nyt on vain niin että tuolla on paikoitellen aika jäätävän (!) liukasta, joten mitään ylitsevuotavan nautinnollista ei ole lenkkeillä edes reippaasti kävellen. Eilen tein taas pidemmän treenin tässä kotona ja tuntuu tällä hetkellä muutamassa lihaksessa :) Hommahan nyt vain on kuitenkin niin, että tehokkainta rasvanpolttoa on juokseminen. Joku tunnettu personal trainer on kuulemma sanonutkin että vatsalihakset tehdään juoksemalla. Mun vaativa selkä ei välttämättä ole ihan samaa mieltä tuosta juoksemista kuin minä itse, mutta aion ottaa erävoiton tämän asian suhteen! Tänään ostin viimeinkin itselleni juoksupuvun, siis ne tiukat housut (joita pidin joskus erittäin huvittavan näköisinä) ja takin joka on ohuempi kuin perus tuulipukutakki. Näin sivulauseessa mainittakoon että mieheni osti samanlaisen puvun, ollaan nyt siis juoksupukusamiksia, ehkä me hankitaan vielä ne kävelysauvatkin ja sitten voidaan mennä vaikka Hobby Hallin kuvauksiin ;) -Kuuluuko tämä samistelu siipan kanssa siihen kategoriaan "olet tullut vanhaksi kun.." ?

Kevätherkkuun tutustuin erään toisen blogin kautta, mutta tässä on linkki sivustolle jossa asiasta kerrotaan enemmän. Kyseessä on siis suomalaisen kahvakuulailun huippunimen sekä toimivan ja järkevän ruokavalion kannattajan Kukka Laakson starttaama Kevätherkku-kampanja joka kestää huhtikuun ajan. Kampanja sisältää erilaisia treenejä, reseptejä, ruokavalio-ohjeita, kilpailuja ja tuotepalkintoja jne. Kampanjasta saa siis ottaa itselleen vinkkejä omaan "parempaan elämään" ihan ilmaiseksi :) Minä aion kyllä vaania taustalla ja hyödyntää vinkkejä mahdollisuuksien mukaan! Tähän loppuun vielä Kukan oma kuvaus kampanjastaan:

"Ja olennaisesti; Kevätherkku ei ole kuuri. Se on vain portti kohti vappuherkkua, kesäherkkua, juhannusherkkua, jouluherkkua – kaikkia joita kaikki on, sinä varsinkin. Minäkin yritän kovasti!"


3 kommenttia:

  1. Vai että vatsalihakset tehdään juoksemalla.. Hmm.. Tuntuu ettei mun kahden lapsen venyttämät mahamakkarat ole mihinkään kadonnut vaikka juoksisi kuinka. :D No, ehkä vähän pienenyneet kuitenkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe :) enpä osaa sanoa tuohon mitään, kun en ole juoksua niin säännöllisesti harrastanut. Mun vatsalihakset on nykyään jo olemassa, se koska ne näkyy niin on toinen asia.. oon pelkällä ruokavalion tarkistuksella ja liikunnan lisäämisellä saanut kiskottua viimeisetkin tiukassa olleet raskauskilot ja vähän enemmänkin. Nyt ei ole tarkoitus välttämättä pudottaa painoa vaan saada ryhdikkäämpi ja lihaksikkaampi kroppa tän säkkimäisen olemuksen tilalle :)

      Poista
    2. Mullakin vielä olis puolikiloa raskauskiloja ja tuntuu, myös että on niin lujas ettei meiaa saada niitä millää pois. Kiinteytystä täälläkin kaivattais. :) Blogissani on muuten haaste sulle! :)

      Poista