tiistai 16. huhtikuuta 2013

Tiistain helmiä

Heti alkuun kuva paidasta, jonka puin Sisulle tänään suihkun jälkeen. Kysyin siinä pukiessa että "mikä kuva Sisun paidassa on?"


Ajattelin että vastaus olisi ollut "Haisuli ja Muumipeikko"-tyylinen, mutta terävänä poikana vastasikin reippaasti että "Haisuli ampuu Muumipeikkoa". Kyllä kääntyisi Janssonin Tove haudassaan jos kuulisi mihin hommiin hänen rakkaat muumihahmonsa uudelleenkirjoitetaan :D No jos kuvaa nyt tarkemmin katsoo, niin kyllä tuo käärö Haisulin kädessä varmaan pienen pojan silmissä pyssyltä vaikuttaa... Olisi kyllä melko raju teema lastenpaidalle :D

Eilen koitti hartaasti odotettu hetki, kun Sisu pääsi testaamaan pyöräänsä ulkona.


Tänään olen taas pitkästä aikaa selaillut nettikangaskauppojen tarjontaa ja kovasti tekisi mieli tilausta tehdä useampaankin paikkaan. Ehkä kuitenkin vielä vähän mietin ja teen ainakin ensin reissun kirjastoon käsityölehtien äärelle, jotta saan pääni sisällä olevat ideat järjestykseen ja lopputulokseksi jotain kivaa ja kesäistä :) Ai niin, tälle viikolle odotan vielä postista paria kivaa juttua - niistä lisää sitten kun saapuvat!



2 kommenttia:

  1. No kylläpäs näyttääkin siltä että haisuli ampuu. :D Kiva haalari Sisulla!

    VastaaPoista
  2. :) Joo mä tykkään kans tuosta haalarista, se on Jesper Juniorin ale-löytö

    VastaaPoista