maanantai 22. huhtikuuta 2013

Nukkeleikkejä

Aiemmin hehkuttamani pakettilähetys saapui viimein tänään ja illansuussa kävin Espoossa ystäväni luona noutamassa kaksi uutta kaveria, joiden myötä pääsen toteuttamaan nukkeleikkejä äidin tavalla. Toisin sanoen nyt pääsen ompelemaan, neulomaan ja virkkaamaan näille tytöille kivoja vaatteita :) Näille nukeille on ihan oma ryhmä esimerkiksi Facebookissa, jossa jaetaan vaateohjeita ja esitellään itsetehtyjä luomuksia.

Saanko esitellä Disneyn nuket Bellen ja Meridan;


 Belle

 Merida


Nukeilla on kokoa noin kahden litran limsapullon verran, joten näille viitsiikin alkaa näpertää pieniä mekkoja, paitoja... Ja nuo hiukset, kyllä syyhyää kädet päästä väkertämään kampauksia!

Sisu oli mun mukana hakemassa näitä nukkeja ja oli ihan innoissaan, käytiin kaupan kautta ja autolle tullessa tokaisi että "tytöt odottaa Sisua autossa" :D Annan näitä kyllä lapsille leikkeihin jossain vaiheessa.

Tällä hetkellä mulla on taas ompelukoneet hallitsevana osana keittiön pöytää, olen tehnyt lapsille kesävaatteita ja loppusuora niiden suhteen häämöttää, kunhan vain saisin enemmän ompeluaikaa ilman keskeytyksiä. Miehelläni on iltavuoroviikko ja kotiutuu vasta kuuden jälkeen iltaisin, joten hirveästi ei ehdi/viitsi enää lasten nukkumaanmenon jälkeen surrutella. Niistä tuotoksista kuvaa kuitenkin vielä tämän viikon aikana. 




2 kommenttia:

  1. Noi on niin kivoja! Ja teidän Bellellä on vielä niin siistit hiukset. Näkisitpä meidän pörröpään. :D

    VastaaPoista