keskiviikko 27. helmikuuta 2013

E ja I

Ei liene yllätys kenellekään, mikä vaihe meillä on Sisulla meneillään kun ikää on sen kriittiset 2,5v? Päivä päivältä touhu sen kun "paranee". Nyt mua on alkanu jo lähinnä naurattaa, on niin koomisia tilanteita välillä että on vaikea pitää pokka. Tässä muutamia esimerkkejä:

Sisulla on hirveä ongelma päiväunille ja yöunille meneminen, ei onnistu millään vaikka ukkeli ois miten silmät ristissä väsyneenä, sieltä vaan kampeaa sängystä kerta toisensa jälkeen.. Tässä muutamia Sisun keinoja joilla koittaa viilata äitimuoriaan linssiin:

"Sisu auatta" (rauhassa)
"Äitiiii, TÄNNE! kakkaätä"
"Äitii, TÄNNE! Pissa" (tähän lisään että Sisu osaa kakan ilmoittaa ja tekee ainoastaan pissan vaippaan kun ei sitä vielä tunnista, yksi päivä kuitenki ilmotti tästä pissahädästä ja kun vein vessaan ja sain vaipan pois niin pikkumies tokaisi että "KUTTA VAIPATTA" - no niinhän se PISSA oli sinne vaippaan lirahtanut, mutta arvatkaa naurattiko mua toisen vakava toteamus vaikka rumasti sanoikin? :D Tänään alkoi päiväunille mennessä jankuttaa että "kauan nuku Sisu", johon reppana sai vaan vastauksen että Sisu nukkuu niin kauan kun nukuttaa :)

Paras oli kun oltiin viime viikolla menossa päiväunien jälkeen Sisun kummeille kylään ja sanoin Sisulle, että sitten kun päikkärit on nukuttu niin lähdetään. On tuo 2,5-vuotiaan ajantaju hieman lyhyempää, kun oli ihan hiljaa sängyssä, luulin jo että nukahti mutta tuijottikin vain kattoa, ja tuli sitten muina miehinä ilmoittamaan mulle että "Sisu heränny". Ihan näin helppoihin jekkuihin en vielä mene! Mua komentaa myös tällä tavalla "Äiti hiiaa, meteliä, Lila nukkuu!"

Kova on myös komentamaan, tiedä sitten keneen tullut, varmaan isäänsä ;) Ihan sama myös mitä nykyään kysyy tai käskee tehdä, vastaus on aina EIKÄ tai EI. Ihan tämän takia on pakko laittaa tähän yksi linkki youtubesta, tämä kappale on kuin tehty meidän herra Uhmasta! :)




ps. ompelukset on hyvässä vauhdissa, mutta tänään on mun treenipäivä :)

3 kommenttia:

  1. Niin tuttua! Meillä vain on tuo vaihe jäämässä pois, mutta tilalle on tullut "miks vaihe". Välillä siihenkin menee hermo, kun ei kaikkea jaksa aina selittää. :D Mitäs sä muuten treenailet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jaksa ja edes osaa? :) tää on tällästä oman kadonneen kunnon ja ulkomuodon metsästystä, lenkkeilyä ja kotitreeniä lähinnä.

      Poista
    2. Niin, välillä tulee niin kinkkisiä kysymyksiä, ettei niihin todellakaan tiedä vastausta. Samaa treeniä tääläkin on ollut vuoden vaihteesta lähtien. Lisäksi haastoin muutamaa naista toukokuus pidettävälle likkojen lenkille, juosten olis tarkoitus yrittää mennä ja koskaan en oo yhtään juossu. :)

      Poista