tiistai 12. helmikuuta 2013

Suksittelua

Ostin Sisulle uutta vastaavat sukset kirpparilta, hintaa oli huikeat 7e! Eka kertaa oli siis sukset pojalla jalassa ja noin kolme metriä "hiihdettyään" totesi että POISPOIS. Ei ole kärsivällisyys ihan se päällimmäisin hyve tällä nuorella herralla.. No kankeahkon alun jälkeen alkoi kuitenkin suksi kirjaimellisesti luistaa kun isi otti sauvoista kiinni ja veti liukuun, tästä hieman kovemmasta vauhdista Sisukin jo tykkäsi ;)



Lilaa yritin asettaa pulkkaan, joka ei ole ihan ehkä noin pienille suunniteltu, ja eikö neiti kopsahtanut jo ennen liikkeelle pääsyä reunan yli maahan. Otettiin suosista rattaat.

Tässä yksi ihana joustofrotee, josta ompelin Lilalle pari viikkoa sitten mekon/tunikan. Kankaan tilasin täältä ja on se nimeltään Runoratsu. Samasta kankaasta ajattelin ommella vielä Lilalle kevääksi hupparin ja jää siitä varmaan vielä johonkin pikkuompelukseen senkin jälkeen.


Kaava on Ottobresta ja osittain omasta päästä. Nuo Lilalla jalassa olevat ruskeat housut on myös Ottobren kaavoilla ja oli tosi kätevän helpot tehdä, niitä voisin tehdä lisää eri väreissä :)

2 kommenttia: