perjantai 8. helmikuuta 2013

Tästä on meidän perjantai tehty

Sairastelu sen kun jatkuu, kovimmin tästä kaikesta joutuu kärsiä kaikkein pienin eli Lila, tällä hetkellä menossa siis oksennustauti. Onneksi edes jotain pysyy sisällä ja jaksaa olla oma iloinen itsensä vaikka enemmän onkin väsynyt mitä normaalisti.. Meillä on nyt sairastettu viikko putkeen ja niin isot ku pienetkin :(

Sisun kanssa pitäisi leikkiä koko ajan legoilla, välillä vain tahtoo meininki muuttua turhankin hurjaksi ja silloin menee legot hetkeksi "jemmaan" ja sama kohtalo on myös muiden lelujen kanssa. Hyväksi havaittu konsti on muutenkin se, että välillä laittaa ns. kiertoon noita leluja, tämä tarkoittaa sitä että meillä on jätesäkillinen leluja siellä jemma-nimisessä paikassa ja sieltä sitten välillä otetaan jotain leikkeihin ja samalla joku leikeissä ollut lelu laitetaan sinne säkkiin. Toimii.




Johtuu varmaan tästä melkein viikon sisälläolosta, sairastelusta, uhmaiästä (lapsen ;) ja huonosti nukutusta yöstä, tämä äiti on ollut tänään vähän kärttyinen ja on Sisun mukaan vähän kiukuttanut. Silti oon saanu tehtyä kaiken mitä suunnittelin, vielä tosin pitäisi saada tuo poika nukkumaan ja silitettyä ja hinnoiteltua huomenna kirpparille meneviä lastenvaatteita ja siinä on aika hirveä urakka! Onneksi otin kahdeksi viikoksi pöydän niin ei kaikkia vaatteita tarvi viedä yhdellä kertaa, ei ne kyllä edes mahtuisi sille pöydälle. Silittää haluan ne vaatteet ihan sen takia, että itse kiinnitän ostajana huomiota siististi esille laitettuihin vaatteisiin ja mitä siistimpi pöytä ja vaatteet, sen enemmän tietysti myyntikin! Skippaan usein monta pöytää kirppareilla ihan vaan sen takia, että on niin sotkuisen näköinen pöytä tai vaatteita niin paljon ettei tee mieli alkaa kaivella koko pinoa.

Tässä vähän näytettä luvassa olevasta silitysmäärästä. Näitä säkkejä olis niinku kolme..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti